algemene informatie


Lambertusstraat
Someren-Eind


algemene informatie

plattegronden

foto's

impressie

poster

partners

verkoopinformatie

Enkele jaren geleden heeft de Groot & van Gennip Projecten BV in het dorpshart van Someren-Eind een woning aangekocht, om op die plek goedkope woningen en appartementen te laten bouwen, met als doel de mogelijkheid te bieden dat er ook in Someren-Eind betaalbare woningen beschikbaar komen voor starters, kleine gezinnen of senioren. 

Fase 1
Vanwege ellenlange procedures en de economische crisis heeft de start van de bouw, die geheel wordt uitgevoerd door Somerense ondernemers onder leiding van Verleto BV, langer op zich laten wachten dan gedacht, echter onlangs is de bouw van Fase 1 gestart. Deze 4 woningen zijn alle reeds verkocht en zullen uiterlijk begin 2012 worden opgeleverd. Enkele appartementen van Fase 2 zijn nog beschikbaar. Het is de bedoeling dat er dit jaar ook nog gestart gaat worden met de bouw van Fase 2.

Fase 2
Fase 2 bestaat uit een appartementencomplex van 6 appartementen. 2 Appartementen op de begane grond van ongeveer 66m2 en een tuin van 60m2. Op de eerste verdieping bestaan de appartementen uit 4 maisonnettes (appartementen met 2 verdiepingen). De onderste verdieping is wonen en de bovenste verdieping slapen. Deze maisonettes zijn 77m2 groot en hebben allemaal een balkon. Alle 6 appartementen hebben, naar keuze, 1 of 2 slaapkamers, een eigen berging op de begane grond én een eigen parkeerplaats. De appartementen worden opgeleverd inclusief badkamer en moderne, luxe keuken. Eigen wensen of aanpassingen zijn volop mogelijk en daar hoeven geen absurde prijzen voor te worden betaald. Alle appartementen zijn toegankelijk via de centrale hal en entree. De vergunningen zijn verleend en onherroepelijk en de procedures zijn doorlopen. Met de bouw van het appartementencomplex zal gestart worden op het moment dat 80% is verkocht. Alle 6 de appartementen hebben een vrij op naam prijs van € 157.500,-. De verkoop verloopt via Casa Nostra Makelaardij

Acties
Om enerzijds ook Fase 2 snel gerealiseerd te krijgen en anderzijds om wat concurrentie te bieden aan de verlaging van de overdrachtsbelasting voor bestaande woningen, is er besloten om enkele acties op te starten. Deze acties gelden tot 1 januari 2012.

1. € 500,- tipgeld voor eenieder die ervoor zorgt dat iemand een van de appartementen koopt.

2. Gratis en vrijblijvend interieuradvies van de binnenhuisarchitecte van Meubelmakerij “Hein Deelen individuele interieurs” voor eenieder die een van de appartementen koopt.

3. Voor elke koper van een van de appartementen een meubelcheque ter waarde van € 1500,- vrij te besteden bij Meubelmakerij “Hein Deelen individuele interieurs”.

Voor alle 3 de acties geldt dat zij pas in werking treden na het passeren van de akte bij de notaris.

Meer weten?
Over enige tijd zal er een open dag worden gehouden tijdens de bouw van de 4 woningen, zodat geïnteresseerden een indruk kunnen krijgen van de bouw en afwerkingsstaat van de woningen, die gelijkwaardig is aan die van de appartementen.

Nieuwbouwproject d'n Eimert zal een eerste stap zijn naar de verfraaiing van het centrum van Someren-Eind, een prachtige plek om voordelig te kunnen wonen en te kunnen genieten van het toekomstige, nieuwe en mooie dorpshart van Someren-Eind.

Voor informatie omtrent de appartementen, het opvragen van een brochure en vragen over de acties kan men contact opnemen met Casa Nostra Makelaardij tel. 0493-492397of via info@casanostra.nl.